Ontdek onze Strafste Stories

Een job bij Lecot, dat is elke dag straf werk verrichten. Hoe we dat doen? Allemaal samen. Met elk onze eigen achtergrond en eigen talenten trekken we aan dezelfde kar. Want bij Lecot gaat het goed vooruit. En als het eens wat minder vlot gaat, kunnen we des te meer op onze collega’s rekenen. Wij blijven niet bij de pakken zitten. We zijn doeners die het heft graag in eigen handen nemen. En dat natuurlijk allemaal in een goeie werksfeer met de nodige portie plezier.

website jobs.lecot.be

“Als toonbankverkoper krijg ik de kans om klanten te helpen bij het vinden van de perfecte bouwmaterialen voor hun projecten. Het is een job die mij inspireert en waarin ik mijn ervaring en expertise kan delen met onze klanten.”

Jeroen, Toonbankmedewerker Heule

Ontdek deze Straffe Story
De Strafste Bende - header Antoni

“Vertegenwoordiger zijn, dat is eigenlijk een job met enorm veel afwisseling. Als ik niet bij klanten ben, ben ik wel in de winkel van Lecot of sta ik uitleg te geven op een opendeurdag. Het is een job met veel menselijk contact. Gelukkig, want ik ben zelf wel een sociaal beestje.”

Antoni, Vertegenwoordiger Algemeen Bouwbeslag West-Vlaanderen

Lees zijn straf verhaal
De Strafste Bende - header Ingrid

“Bij de aankoopdienst van Lecot krijg ik de kans om de expertise die ik opbouwde echt te gebruiken. Maar ook om nieuwe dingen te leren, te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan.”

Ingrid, medewerker aankoopdienst

Lees haar Straffe Story

Ook deel uitmaken van De Strafste Bende?

Bekijk alle vacatures
Over de cookies op deze website

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Meer informatie