Waarom werken bij ons?

Een job bij Lecot, dat is elke dag straf werk verrichten. Hoe we dat doen? Allemaal samen. Met elk onze eigen achtergrond en eigen talenten trekken we aan dezelfde kar. Want bij Lecot gaat het goed vooruit. En als het eens wat minder vlot gaat, kunnen we des te meer op onze collega’s rekenen. Wij blijven niet bij de pakken zitten. We zijn doeners die het heft graag in eigen handen nemen. En dat natuurlijk allemaal in een goeie werksfeer met de nodige portie plezier.

050A1975

Maak kennis met De Strafste Bende

Elke dag geven zo’n 750 straffe collega’s het beste van zichzelf. Benieuwd naar hoe ze werken bij Lecot ervaren? Lees snel hun straffe stories.

De Strafste Stories
"Elke werkdag ziet er anders uit, dat maakt werken bij Lecot boeiend."
Gianni
Vertegenwoordiger
lecot - purdey
"Mijn steentje kunnen bijdragen tot een betere werkomgeving, dat is wat me motiveert."
Purdey
Receptie Distributiecentrum Heule
lecot - sales
"Werken met diverse mensen en een eigen stempel kunnen drukken, maakt werken bij Lecot aangenaam."
Giovanni
Verkoopleider Protecta-afdeling
Lecot_17212_LR
"Ik voel me gewaardeerd bij Lecot dankzij de kansen die ik krijg om me te ontwikkelen."
Iris
Medewerker commerciële binnendienst
lecot de strafste bende

Op zoek naar een familie met internationale allure?

Lecot is vier generaties geleden gestart als familiebedrijf en uitgegroeid tot een internationale speler met 77 vestigingen. We koesteren grootse ambities met nog steeds dezelfde familiale waarden.

Jouw werk- en privéleven in balans?

Bij Lecot willen we dat iedereen zich goed in zijn vel voelt want we gaan pas vooruit als we samen één sterk team vormen. We doen ons best om jouw werk- en privéleven zo goed mogelijk combineerbaar te maken.

Wil je kunnen rekenen op een stabiele werkomgeving?

Al meer dan 130 jaar staat Lecot garant voor een stabiele en betrouwbare werkomgeving waar ambitie geen grenzen kent. Met onze groeiplannen zijn we bovendien klaar voor de toekomst.

Ben jij een doener?

Wij juichen initiatiefnemers toe. Bij ons krijg je het vertrouwen en de kans om zelf je loopbaan te ontwikkelen. Zo helpen we elkaar vooruit om elk onze eigen groeikansen te realiseren.

Ook deel uitmaken van De Strafste Bende?

Bekijk alle vacatures
Over de cookies op deze website

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Meer informatie