Hoe we dat doen?

Allemaal samen. Met elk onze eigen achtergrond en eigen talenten trekken we aan dezelfde kar. Want bij Lecot moet ’t goed vooruitgaan. En als het eens wat minder vlot gaat, kunnen we des te meer op onze collega’s rekenen. Wij blijven niet bij de pakken zitten. We zijn doeners die het heft graag in eigen handen nemen. En dat natuurlijk allemaal in een goeie werksfeer en met de nodige portie plezier.

We zijn er altijd en overal

Van een kleine ijzerwarenwinkel in Heule en Maaseik tot de grootste nationale speler in ijzerwaren, bevestigingen, bouwbeslag, gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Lecot bestaat meer dan 130 jaar, met reeds een vierde generatie medewerkers en klanten.

Als familiale onderneming zweert Lecot bij duurzame relaties en hechten we de hoogste waarde aan betrouwbaarheid. We houden van heldere afspraken. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. We verlangen kwaliteit van onze medewerkers en onze leveranciers, en doen al het mogelijke om onze belofte te houden. Lecot wil de sterke schakel zijn voor al wie actief is in de bouw en industrie.

Op Lecot kan je bouwen.

0
miljoen omzet
0
medewerkers
0
vestigingen

Onze vestigingen altijd dichtbij

Waarom werken bij Lecot?

"Lecot is een typisch West-Vlaams bedrijf met het voordeel dat ze zijn uitgegroeid tot een leider in de markt."
Arne
Business Analyst

Wil jij bouwen aan jouw carrière?

Bekijk alle vacatures
Over de cookies op deze website

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Meer informatie